En vecka i Berlin

Benedict Wells är en ung, lovande, tyskspråkig och ganska liten författare insåg jag när jag stod öga mot öga med honom på bokmässan. Lyssnade på när han pratade om Berlin, och hade några månader innan varit i Berlin och blivit fascinerad av staden och blev därför intresserad av hans bok som skulle handla om en ung man som kommer till Berlin och försöker skriva sin debutroman samtidigt som han destruktivt hankar sig fram i livet. Boken är fint signerad med ett litet "I really do hope that you will like this wierd little book :)" och ja jag gillar boken fast den tar en liten skum vändning. Jag är sjukt imponerad av att han skrev den som 19-åring, men samtidigt gör det mig lite avundsjuk och frustrerad då jag är 20 och inte i närheten skapat något liknande. Men jag känner igen mig i hans tankar, vissa stycken skulle nästan kunna vara min dagbok. Försöker se platserna han är på framför mig, och jag blir på något konstigt sätt lockad av att flytta till Berlin ett litet tag, som jag tänkt på. Även om det inte är någon positiv bild han målar upp av staden. Han säger att den slukar en, och att man försvinner i Berlin och alltid blir kvar och har svårt att ta sig upp. Om han skriver detta vid 19, vad ska han då komma att skapa sen? Eller så kanske detta är så bra som det blir? Jag vill i alla fall läsa mer av unga herr Wells.
Bilder från när jag var i Berlin

Kommentarer
Postat av: Bokparadiset

Jag var precis på samma ställen som du när jag var i Berlin förra sommaren! :)

2012-02-01 @ 19:02:11
URL: http://bokparadis.blogg.se/
Postat av: Martin J Sällberg

Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

2013-08-20 @ 15:39:21
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Deng Weng Andersson

Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

2013-08-24 @ 01:25:59
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Hannah Riegel

Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-08-25 @ 12:25:37
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Kim af Trägårdh

Så jag är alltså inte ensam om att ha läst How to exterminate stupidity? Men jag håller med er, den är verkligen jätteperfekt!!!! Jag har dessutom läst rykten på Pure science Wiki om att den även ska säljas på Bokmässan i Göteborg som är från 26 september till 29 september, och där vara ännu billigare. Där ska det även gå att få boken signerad av författaren efter hans tal 14.15 till 14.25 på lördag 28 september.

2013-09-13 @ 12:34:52
URL: http://litenupplaga.se/1198

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0